Waiting for Eliett

Hejsan bloggen!
Sovit gott? Det har jag i alla fall!
Lite kaosig kväll igår, orkar inte gå
In på detalj men det var rörigt!
Nu är det morgon (eller eftermiddag)
Och jag står och väntar på Eliett,
vi ska gå och äta lunch.
Efter det drar jag in till stan och
Möter Stella, Paloma och lite fler sköningar!
Puss


Mot Emma

Nu bär det av till Emmsan snart ska bara gå förbi och hämta en tröja hos mamma! Puss på er!


Maison le Rickard

Hejsan hejsan kom precis hem, har varit hemma hos Rickard där också Dennis och Micke var. Vi tog det bara lugnt snacka lite och så!
Nu så har jag precis ätit middag, ska ringa Linn snart prata lite med henne. Efter det drar jag till Emma och är med henne ikväll! Puss
Micke redding:


Instagram

Följ mig på instagram kära läsare! Heddanikolina


Waiiiiting

Åh bussarna kommer inte förns om en kvart! Ska sitta här i 15 min och frysa, snart får jag lunginflammation....
Måste köpa något är hur törstig som helst!
Bild från idag:


På tunnelbanan

Hejsan nu sitter jag på tunnelbanan med Pumped up kicks i hörlurarna! Fan va jag älskar den låten! Haha jag och Paloma sprang ut från bussen igår kväll och sjöng (sjöng och sjöng typ skrek) den låten för full hals!
Aja jag hade det hur kul som helst med Vilma i stan! Vi åkte till Ringen sen efter waynes och testade lite kläder. Inne på JC hitta jag ett par sjukt snygga tiger jeans och Levins jeans! Funderade på att köpa ett par men jag är fast vid ett par Gstar jeans jag måste hitta (så bäst att jag köper dem först)
Nu så sitter jag på tunnelbanan som sagt ska till ön. Dennis undrade om jag ville ses (han, jag och Rickard) så kanske träffar dem en stund nu! Puss
Bild från hör om dagen då jag var med Filip och några:


Waynes!

Tja! Sitter här med Vilma nu! Vi har precis gosat ner oss i waynes fotöljer med en varsin smoothie. Hur mysigt som helst här får ni en fin liten bild:


I'm Alive!

Hejhej nu så kommer bloggingen börja som fan! Jag har köpt till mig blogg appen till min fina mobil (som jag har med mig vart jag än går) så det kommer bli mAssa bra blogging!
Just nu sitter jag på bussen ska precis kliva av ropsten och sen ta Norsborg tåget till Slussen där jag möter Vilma! Oj vas jag saknat henne det är stört! Vi tar en fika några timmar (snackar igenom allt vi missat)
Igår kväll så var jag med massa tjejer (orkar inte räkna upp alla) sen var hela kvällen rätt så rörig men sjukt värt faktiskt jag hade stört kul! Dock frös jag som fan! Men efter att dragit runt från hus till hus till buss till buss så åkte vi hem till Jordan några stycken där var det varmt och mysigt! Det var typ det som hände igår 😄


Gott nytt år

Hej på er! God fortsättning nu till er alla hoppas ni fick en bra nyår!


Hejsan

Hejhej! Bloggen vad har ni för er? Nu är jag uppe i Norrland ska börja små blogga igen puss! Haha inlägget innAn är ett intärnt skämt mellan mig och Andrea!
Hoped you liked it💋✌